25.02.2013

Kemeraltı Alışverişi

Başlığa alışveriş yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama aldıklarım üretime yönelik şeyler olduğu için kararsızlığım geçti. Ben blog aleminde yeni sayılırım. O kadar çok rastlıyorum ki şunları aldım bunları bitirdim tarzda yayınlara. Belki çok önceden beri vardır. Zaten çılgınlar gibi tüketim yapan bir toplumuz. Televizyonlarda, radyolarda, gazetelerde, dergilerde, sokaklarda her yerde bin türlü reklama maruz kalıyoruz. Bir de yapılan alışverişi yayınlayıp iyice iştah kabartmaya gerek yok bence. Böyle söylüyorum ama izlediğimde nasıl etkileniyorum :) O an o şeyler olmazsa olmaz hissine kapılıyor insan ister istemez. Halbuki özellikle kozmetik bir ton kimyasal dolu. Cilde zararı olduğu gibi her hafta bunları bitirdim ürünlerinin plastik kapları da doğaya zararlı. Çok sevdiğim bir hocam bir gün derste "Dünyaya bir şey olmaz çocuklar. O kendini yeniler yeniden bir hayat başlar. İnsan kendi yaşayabileceği dünyayı mahvediyor. Biz gideriz başkaları gelir" demişti. Bu kadar net aslında.



Neyse efenim benim alışverişime gelecek olursak tabi ki keçeler ve kullandığım diğer malzemeler.


Ben yapıştırıcı olarak sıvı silikon kullanıyorum. Sıcak silikondan korkuyorum açıkçası yakarım kendimi diye. Denemediğim için bir karşılaştırma yapamam ama sıvı silikondan hiçbir şikayetim yok gayet memnunum.
  

İki renk kurdela aldım.

Bu sevimli makasta aklım kaldı. Bir de suluboya kağıdı almam gerekiyordu kurs için. Sonra bu hafta anca karakalemi yaparım sonra gelir alırım kağıdı dedim. Pazarlığımı da yaptım bir güzel. Beğendiğimi belli etmemeceler falan işe yaradı. Öğreniyorum yavaştan.
Bir de araya araya ayaklarıma kara sular indiren yapışkanlı ambalaj aldım. Artık kılıflarım daha güzel görünecek. Buldum ama kayboldum yine. Bir kere de kaybolmasam şu Kemeraltı'nda. Hep öğrendim sanıyorum ama içeri dalınca her yer aynı.

Bitti :)
Artık yeni kılıflar yapma zamanı.

2 yorum:

  1. keçelerin rengi ne güzel öyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok beğendim. Her gittiğimde yeni renkler oluyor çok seviniyorum :)

      Sil